Alla inlägg under februari 2009

Av Fredrik Bohlin - 4 februari 2009 22:34

Jag vill skriva lite om våran egen, hitresta (importerade?) klack. Ända sedan detta samarbete med Lettlands förbund inleddes har vi importerat kompetenta hockeyspelare. Det är ingen nyhet för er. Det som ingått har varit divisions två bästa hejarklack, som årligen reser hit och ser ett par matcher.


Denna gång kom de hit under dagen, då det var dags att möta Lidingö. Denna resa hade de skramlat ihop tiotalet personer, försedda med en hel hockeytrunk full med utrustning. Det var bengaler, megafoner, tutor, mer tutor och givetvis - trummor.


Detta är ett högst uppskattat initiativ av våra Lettiska vänner och jag hoppas, och tror, att det är någonting som smittar av sig till den svenska publiken.


Våra lettiska vänner stannar för att se fredagens hemmamatch mot Rimbo. Jag räknar med att de är försedda med samma utrustning då, som de hade mot Lidingö. Ni som kommer till matchen på fredag. Glöm inte bort att sjunga upp innan ni kommer till hallen och var sedan inte blyga. Gå bort till Rambo, Viking  och company och heja fram oss till seger!


Tack till våra Lettiska vänner (Om någon av er råkar vara annat än Lettisk kan ni känna er träffad ändå).

Av Fredrik Bohlin - 4 februari 2009 22:16

Efter att ha hunnit smälta både fredagens match och gårdagens match känns det skönt att ha fått med sig två poäng. Det var en känsla jag definitivt inte hade omedelbart efter någon av matcherna. 


Mot Vallentuna kändes det verkligen som att vi hade möjligheten att avgöra matchen, till vår favör, då de gick på knäna. Igår, mot Lidingö, spelade vi alldeles för krampaktigt och långsamt till en början. När pucken väl började studsa vår väg kändes det onödigt att tappa en poäng, även i denna match.


Men, som sagt, skönt att få med sig två pinnar och vi har därmed inte gett mer än vi fått till de andra topplagen. Det är väldigt skönt att se att det ännu är två poäng ner till jagandes Lidingö och på fredag håller vi alla tummarna för att Östervåla upprepar sin bedrift från förra matchen då de tvålade dit Lidingö med 1-6.

Ovido - Quiz & Flashcards