Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Fredrik Bohlin - 25 februari 2009 11:36

Det var en märklig match igår. Misstag avlöstes av misstag och det var snabbt 4-0 i baken. Sett från läktarhåll var det säsongens två värsta indianare, som båda ledde till baklängesmål. Jeppes mirakelmedicin hade kanske gjort susen.


När vi väl vaknade till, på planen, kändes det dödssäkert och en seger var nära. Sedan föll vi tillbaka till att släppa in baklängesmål och matchen var förlorad.


Norrtälje hade god fart, gjorde mål på nästan var tredje skott och de var skoningslösa vid våra misstag. Ytterligare läxor är förhoppningsvis lärda. Vi är nu, precis som förra året, klara genom att andra lag förlorade sina matcher. Självklart är vi klara för att vi tagit tillräckligt många poäng, men i denna omgång då det blev klart är det så pga andras förluster.


Du som är drömmare har förstås redan märkt att om vi förlorar våran match med 15 mål, samtidigt som Värmdö vinner sin match med 15 mål, samtidigt som Lidingö tar minst tre poäng på sina återstående matcher - då har vi istället en fjärdeplats. Dessa händelser kommer inte inträffa samtidigt och vi är därmed klara för kval.


I morgon väntar behandling för mig så jag förhoppningsvis kan börja spela snart igen. Innan dess får det bli värktabletter och capsicam.

Ovido - Quiz & Flashcards