Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Fredrik Bohlin - 30 januari 2009 16:41

Just nu är maten i ugnen och äggklockan ringer snart. Under tiden ska jag försöka få ner ett par ord inför matchen.


Först och främst truppen. Det har funnits, i alla fall för min del, frågetecken kring Alberts Ilsko, Niklas Norrljung och eventuella nyförvärv. Till kvällens match återkommer Alberts från spel med djurgårdens j20. Förhoppningsvis har han fått spela och fått upp ett tempo som gynnar hans spel i kvällens match. Nille spelar ikväll och vi har inte fått några signaler på att han imorgon skulle lämna oss för spel i annan klubb (som ni vet spelade Nille med vita hästen första halvan av denna säsong).


Kvällens glada nyhet är att ni kommer få se ett nyförvärv, som för första gången spelar i Nynäströjan.  Han kommer helt klart tillföra mycket till laget och jag ser mycket fram emot att spela med honom.  Välkommen!


Om ni undrar varför jag inte skriver något namn är det antingen för att jag vill hemlighålla namnet, eller att jag inte kan stava till det.


 Vidare till matchen räknar jag med att det kommer vara fart och fläkt från start. Vallentuna är ett mycket kompetent hockeylag med god rutin. De gör många mål och släpper in få. Nu ringde äggklockan så jag hinner inte gå in mer på detalj kring matchen. Vi ses om ett par timmar - i Folkets Hall.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards