Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Fredrik Bohlin - 24 januari 2009 18:35

Nu är det förstås inte morgon, utan god  morgon säger jag till oss själva. Efter att ha haft en relativt enkel resa senaste tiden har vi uppvisat antydningar till att ha blivit bekväma. Nu mötte vi ett hungrigt hemmalag som verkligen ville vinna. All heder åt de och att de lyckades fokusera, i huvudsak, på spelet och inte på det runt om kring.


Vi, å andra sidan, kom inte upp i den klass jag vet att vi behärskar. Vi hade inte den nogrannheten och den diciplinen som krävs för att vinna jämna och tuffa matcher. Det är ändå skönt att åka denna två och en halvtimmes-resan hem med en poäng bärgad.


Denna match kommer vi ha stor nytta av till hemmamötet mot Vallentuna, nästa vecka. Vi kommer då, liksom Östervåla var gentemot oss, ett lag som jagar och har allt att vinna - med hemmapublikens starka stöd. Det är därför extra roligt att läsa "NHCFAN"s gästboksinlägg som uppmanar till fler på läktaren.


Jag tvivlar inte en sekund på att det kommer fyllas på ytterligare, på läktaren, i mötet mot Vallentuna. För varje hemmamatch har det nu inkommit fler och fler människor. Att det nu blir hemmamatcher på fredagar kommer definitivt  inte göra saken sämre. Jag välkomnar och tackar er, den framtida, nutida och dåtida publik!


Nu är det en träningsledig dag och då har den fyllts av jobb och nu är det dags för en avslappnande bastu för den här gamla gubbkroppen.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards