Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Fredrik Bohlin - 27 januari 2009 15:54

Tänk att även en hockeyspelare i division två måste betala räkningar. Nu är de avklarade och högen av räkningar ligger nu i smulor framför mig. Härligt.


Det är tur att vi, i Nynäs Hockeys alag, har en mycket generös materialbudget. Det finns absolut ingenting att klaga på från spelarhåll över den oerhört goda tillgången till material och materialare. Jag har svårt att tänka mig att det finns bättre materialare än de vi har. Ja, det ska väl vara de gånger slipningen strular och jag slår en indianare. (Helt klart slipningens fel).


Nu är klockan fyra och det är bara ett par timmar kvar till träningen. Eftersom fönstret för övergångar stänger snart väntar jag mig nästan information i frågan på kvällens träning. Lite information har jag redan fått, men jag avvaktar med att skriva för att inte stilla er nyfikenhet!


För att tillfredsställa er läsares törst efter rykten kan jag skriva att jag fått bekräftat att en person i, eller kring, laget väntar barn. Ja, nu är det förstås hans dam som väntar barnet, men jag har en känsla av att han var inblandad i skapandet. Jag gratulerar dig, åter igen! När du behöver barnvakt finns det ester, letter, slovaker med flera att nyttja.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards