Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Fredrik Bohlin - 8 januari 2009 16:22

Efter ett juluppehåll med bra, tuff träning och hög träningsnärvaro rivstartades serien med en match mot Sollentuna hemma och kommer att följas upp av bortamatch, imorgon fredag, mot Värmdö.


Det syntes tydligt att Sollentuna inte haft samma träningsvilja som oss, Nynäshamns IF HC, under juluppehållet. Det krävdes att vi gick upp till 4-0 innan Sollentuna beslutade sig för att göra match av saken. Dock blev det aldrig riktigt nära och matchen slutade 5-2.


Idag är det träning som alltid och jag skulle tro att vi kommer träna lite pp och ha en relativt lugn träning med tanke på att det är match imorgon igen.


Värmdö är helt klart ett bra gäng, men hittils, i alltvåan, har de inte haft resultaten på sin sida. De inledde serien med oavgjort mot Rimbo (Rimbos enda poäng hittils). Sedan har de hunnit med ytterligare två oavgjorda matcher och har alltså tre oavgjorda matcher på fyra spelade.


 Värmdö kan räkna med betydligt tuffare motstånd än vad Sollentuna bjöds på, då vi hade bland annat fyra backar borta i landslagsuppdrag och sjukdomar. Samtliga är sannolikt åter på isen mot Värmdö och då följer vi förhoppningsvis upp våran senaste 5-3 seger mot de.


Extra roligt att notera är att Niklas Norrljung åter sågs i Nynäströjan under matchen mot Sollentuna. Han var påväg att få en smakstart genom ett ribbskott i sitt första byte. Välkommen tillbaka Niklas! (Om än tillfälligt, pga att han endast är utlånad till oss).

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards