Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Fredrik Bohlin - 10 januari 2009 08:30

Åter igen bevisade Värmdö att de är ett kompetent hockeylag. Tyvärr, för deras del, visades åter deras oförmåga att producera mål. Det är deras tredje match, av fem, som de endast mäktar med att göra ett mål framåt. I alltvåan räcker det sällan med ett mål framåt för att vinna matchen. Jag är säker på att Värmdö är ett lag att räkna med så fort de får bukt med sin målproduktion.


Matchen i sig hade jag stora förhoppningar på. Jag trodde att det skulle bli en tuff, tempofylld match med högst oviss utgång. Mannen i randigt hade beslutat sig för annat och det blev ett matchprotokoll som var fyllt, nästan uteslutande av utvisningar. 


Trots att visslan gick varm och utvisningsbåsen likaså, gjorde vi en bra match. Vi spelar stabilt med fart och det finns än mer att hämta. 


Jag ser nu i tabellen att det skiljer endast två poäng mellan tvåan och nian i serien. Om vi förlorat gårdagens match hade vi legat på en delad näst sista plats. I stället ligger vi nu på en delad andraplats och alltvåan ser ut att kunna bli rekordjämn.


 Resultatet i matchen? Värmdö 1, Nynäshamn 2. Ett tack till Biffen som hade en räddningsprocent på 97.5 Godkänt.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards