Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Fredrik Bohlin - 24 mars 2009 12:52

Det är spekulationstider. "Om vi bara". "Om de bara". Om vi vinner mot de, så är det klart. Om de förlorar mot de så är det klart. Det är lätt att drömma sig bort, att lukta lite på segerkänslorna, att fundera på vilka som spelar kvar nästa år. Det är lätt att tappa fokus. Än så länge är det en mycket lång resa kvar, trots att resan endast består av tre matcher till för våran del.


Det gäller alltså att hålla fokus, och just nu ligger fokus på Lidingö borta. Det är nästa match och nästa match är det enda som existerar. Innan jag lägger mitt fokus helt på det får jag lägga ett par ord på söndagens match.


Det var roligt att se så många besökare i Folkets Hall. Det var desto mindre roligt att Skå kom som ett slaget lag. Det var svårt att se att de hade någon tro till att hänga kvar i ettan. Visst började de bra, men det avmattades snabbt.


Nu är det matchen imorn som gäller och det blir en mycket viktig match, mot ett mycket bra hockeylag. Vi vet vad vi kan och vi ska bara plocka fram det och visa det i 60 minuter.

Ovido - Quiz & Flashcards